Jedzonko od Małych Stópek

Jedzonko od Małych Stópek

Gdy tylko dowiedzieliśmy się, że pielgrzymka do Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Myśliborzu na jednym z etapów będzie pozbawiona obiadu, tak się stało, postanowiliśmy zaradzić tej sprawie. Wszak pątnicy szli z intencją obrony życia nienarodzonych, tak nam bliską. Szybka akcja i 100 litrów zupy z porządną wkładką dojechało do zgłodniałych pielgrzymów.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. Tak pomyślałem sobie, że to trochę za mało. Dobrze byłoby za rok objąć naszym patronatem tę pielgrzymkę. Wiem jak to jest ważne. 10 lat temu wyruszyliśmy z pielgrzymką na Jasna Górę w intencji powstałej wtedy Fundacji Małych Stópek i zobaczcie jakie są efekty. Fundacja działa wspaniale.

Dołącz do grona obrońców życia człowieka https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek