Zapraszamy Was na kolejną fundacyjną nockę!

Zapraszamy Was na kolejną fundacyjną nockę!

👉Spotkajmy się wspólnie już w piątek 9 września w siedzibie Fundacji Małych Stópek, przy ul. Świętego Ducha 9 (wejście od strony parkingu przy kościele oo. Pallotynów).
Startujemy o godzinie 19.00! 🕰
👉 Dla tych, którzy jeszcze u nas na nocce nie byli, wyjaśnimy że jest to wieczorne spotkanie dla działaczy pro-life ze Szczecina i okolic, na którym wszyscy mają pełne ręce roboty💪 Oczywiście wszystko w miłej atmosferze i towarzystwie. Będzie sporo rzeczy do zrobienia, dlatego wpadajcie tłumnie i zabierajcie ze sobą szczególnie tych, których jeszcze nie mieliśmy okazji poznać 😉
👉Dla głodomorów znajdzie się coś do zjedzenia – nie martwcie się o to, będzie smacznie 😋
👉 Prosimy, aby osoby niepełnoletnie miały ze sobą zgody rodziców/prawnych opiekunów.
Wzór możecie znaleźć pod tym linkiem: https://bit.ly/3tZlSiv
👉 Jeśli macie jakieś pytania możecie do nas napisać na: wolontariat@fundacjamalychstopek.pl
👉Osoby chętne nocować prosimy o zabranie ze sobą śpiwora 🏕🙂

Do zobaczenia! 👣❤️