Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Przyślijcie trochę ciepła dla Ukrainy

Takich śpiworów w Fundacji Małych Stópek mamy kilkadziesiąt, a potrzebujemy kilkaset, a nawet i więcej. Potrzebujemy, to znaczy nie my tylko ludzie na Ukrainie. U nas już jest zimno i martwimy się czy ogrzejemy nasze domy. Myślę, że dla Ukraińców nie ogrzewanie jest największym zmartwieniem, dlatego pomóżmy im chociaż w tym, bo będzie tam wiele osób uciekających przed wojną. W niedługim czasie wyjedzie od nas transport do Żytomierza. W naczepie Tira zmieści się dużo takich śpiworów i koców. Kto może niech wyśle na nasz adres swój śpiwór czy tez koc. Ja wyzbędę się wszystkich które mam. Oczywiście tych, którzy mogą proszę o wpłatę darowizny, bo zamierzamy zrobić hurtowy zakup.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. Bardzo proszę aby przed wysłaniem do nas śpiwora czy koca został on wyprany.
ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA UKRAINA