Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Wsparcie dla Domu Matki i Dziecka Caritas Bielsko-Białej

W maju tego roku, w Porszewicach, miało miejsce spotkanie z osobami kierującymi domami samotnej matki w całej Polsce. Po owocnych obradach, przystąpiliśmy do działania.
Wśród wielu wątków, pojawił się temat braku środków na różnorodne inwestycje, niezbędne do funkcjonowania wspomnianych miejsc i godnego życia ich mieszkańców. Dzięki wielkiemu wsparciu naszych darczyńców i ich otwartym sercom, możemy choć odrobinę ułatwić funkcjonowanie placówek. A oto i artykuły zakupione dla Domu Matki i Dziecka Caritas Bielsko-Białej.
Mamy ogromną nadzieję, że będziemy w stanie wspierać kolejne tego typu miejsca, w których niejednokrotnie znajdują schronienie nasze podopieczne w całej Polsce.
Liczymy na Was! ❤️

Dołącz do grona obrońców życia człowieka https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek