Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Kolejne dziecko w Domu Małych Stópek

Nie jest łatwo utrzymać ten dom ale gdy przychodzi czas narodzin i mam taką okazję, jak tu na zdjęciu, aby trzymać w rękach dzieciątko, które jest bezpieczne w tym miejscu, to wszystko co trudne staje się nieważne. Myślę, że podobną satysfakcję odczuwają ci wszyscy z Was, którzy finansowo wspomagają to dzieło. Proszę kolejnych o pomoc dla tego wielkiego dzieła. Wpłacając na konto fundacji wpiszcie tytuł przelewu DAROWIZNA DOM, a do mnie na mój tel. 608752142 sms z info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.
Dziękując za wsparcie zapowiadam, że takich zdjęć w tym roku będzie jeszcze trzy, w tym jedno z ….bliźniakami.

ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. To co najważniejsze jest w utrzymaniu tego domu to prąd, ogrzewanie (pellet) i jedzenie. To po prostu musi być, oszczędnie ale musi być.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA DOM