Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Nasze agregaty dotarły …

…co prawda już przed świętami ale dopiero teraz pokazuję te zdjęcia. Zostały przekazane do miejsc gdzie są zakwaterowani przesiedleni z terenów wojennych, do tak zwanych ciepłowni dziecięcych i do domów dziecka. Wszystkim darczyńcom z całego serca dziękuję. Szykujemy następne zakupy agregatów. Dostaliśmy bardzo dobra ofertę zakupu agregatów 3 KW po 2400 zł. Jeżeli ktoś z Was chce mieć swój udział w pomocy Ukrainie proszę o wpłatę na konto fundacji wpisując tytuł DAROWIZNA UKRAINA. Ten tytuł jest konieczny aby nie było oskarżeń, że pieniądze dla polskich dzieci marnotrawimy na te z Ukrainy. Darczyńców proszę o wysłanie smsa do mnie na mój tel. 608752142 z info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. Następny transport będzie skierowany na Zaporoże, to tam gdzie ostatnio wysłaliśmy TiRa z żywotnością i artykuły medyczne.
PSS. Ostatnie zdjęcie jest ze szczególną dedykacją dla darczyńców fundacji.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA UKRAINA