Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Małe stópki…

Jak wiele mogą przejść tak małe stópki❓🤔 Niektóre z nich, już od samego początku mają „pod górkę”…
W naszej działalności borykamy się z trudnymi sytuacjami kobiet, które doświadczają opuszczenia, poczucia samotności i braku wsparcia.
W miarę możliwości i – co najważniejsze – z Waszym udziałem, możemy zapewnić naszym podopiecznym lepsze jutro. Dajemy im choć odrobinę nadziei i poczucia bezpieczeństwa, tak bardzo ważnego, by normalnie funkcjonować.
Z pełnym uznaniem i wyrazem ogromnej wdzięczności, chcemy powiedzieć jedno: 💞DZIĘKUJEMY💞
To dzięki Waszemu wsparciu, naszym podopiecznym udaje się wyjść na prostą 💪

Zespół FMS
👣