Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Sprawa z przed chwili…

….dlatego umieszczam tę informację i prośbę o pomoc właśnie teraz o godz. 22.40 . W mieszkaniu naszej podopiecznej, matki samotnie wychowującej pięcioro dzieci i leczącej się onkologicznie wybuchł pożar. Mieszkanie wygląda tak jak na zdjęciach czyli fatalnie. Dzieci są u naszej wolontariuszki, a ona sama najbliższe noce spędzi na podłodze. Jutro miałem jej wysyłać pieluchy dla najmniejszego 6 miesięcznego dziecka, a teraz nie mam gdzie ich wysłać. Może jakiś lokal zastępczy dostanie od miasta. Boję się, że z związku z zaistniałą sytuacją jej dzieci umieszczą w placówkach. Rozwiązanie na teraz w miarę dobre ale potem odzyskać dzieci to koszmar. Mam taki plan aby wynająć ekipę remontową tam na miejscu albo w ostateczności wyślę moich fachowców komandosów ze Szczecina do Sochaczewa. W każdym razie potrzebujemy pomocy finansowej aby to się udało. Bardzo Was proszę o takie wsparcie. Konto fundacji poniżej, tytuł przelewu DAROWIZNA REMONT, a do mnie sms z info ile poszło, co jest wskazane ale oczywiście niekonieczne.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk

PS. Dzieci w wieku szkoły podstawowej i przedszkolnym.
PSS. Ojciec dzieci siedzi w więzieniu za znęcanie się nad nimi.
PSSS. ..no i ten nowotwór.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA REMONT