Close this search box.
Close this search box.

A może taka jałmużna ?

Kolejny transport pomocy dla dzieci na Ukrainie został odprawiony. https://www.facebook.com/FundacjaMalychStopek/videos/3393410690877546 24 palety, a w nich artykuły kosmetyczne, higieniczne, żywność, mleko w proszku i 6 agregatów prądotwórczych. To wszystko pojechało do Charkowa. Teraz szykujemy transport do Chersonia. Dlaczego tam ? Bo tam są dzieci, które potrzebują … wszystkiego i tam mamy pewne osoby do rozdysponowania naszej pomocy. Proszę o wpłaty na konto fundacji, a do mnie na mój tel.608752142 info ile poszło co jest wskazane ale niekonieczne.
W imieniu ukraińskich dzieci …dziękuję.

ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. Najbardziej zależy nam na mleku w proszku dla małych dzieci. Jedno pudełko mamy po 10 zł.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA UKRAINA