Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Nie zadziałamy, to dziecka nie będzie.

Młoda kobieta z małym dzieckiem i w szóstym tygodniu ciąży. Była już za młoda gdy rodziła to pierwsze dziecko, a teraz pod presją otoczenia nie chce i tego drugiego. Tak wiem, w Polsce legalnie nie może tego zrobić ale dzięki ,,pomocy” innych zrobi to bez problemu i dopiero wtedy będzie problem na sumieniu na całe życie. Chciałbym jej kupić pomoc, tak kupić, bo skoro dom samotnej matki nie (nie chce), to może zamieszkanie z asystującą osobą, którą po prostu wynajmę na pewien czas. Jak na razie szukam mieszkania do wynajęcia u siebie w Szczecinie aby była pod bezpośrednią opieką. Wiecie co to znaczy wynajęcie? Ceny kosmiczne, no i kobieta z dzieckiem, to dla wynajmujących jest wielki problem. Jak zawsze proszę Was, kto może niech wspomoże, nawet najmniejszym groszem, a ja już zaczynam działać. Konto fundacji poniżej. Tytuł przelewu DAROWIZNA CIĄŻA, a do mnie sms z info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120