Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Oceanarium.

Dzisiaj dostałem wiadomość, że w naszym Domu Małych Stópek jest oceanarium. Jedna z mam odkryła, że wystarczy chwila przed naszym akwarium aby dzieci były ululane i słodko spały. Dziękuję wszystkim, którzy sprawili, że to ogromne akwarium jest w tym domu. Przy okazji nie omieszkam Was prosić o pomoc finansową dla tego domu ale nie na takie ekskluzywne przyjemności jak pływające rybki tylko na zwykłe granulki pelletu do ogrzewania domu i wody do kąpieli dla dzieci i ich mam. Kto może niech pomoże wpłacając darowiznę na konto fundacji z tytułem wpłaty DAROWIZNA DOM, a do mnie na mój tel. 608752142 z info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120