Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Wyjątkowa darowizna.

Dziś otrzymałem sms informujący o wpłacie na konto fundacji. Sms jak wiele innych, o które delikatnie proszę darczyńców. Oczywiście smsowo podziękowałem i jak zawsze zapewniłem o pamięci w modlitwie, co często czynię w intencji darczyńców stojąc przy ołtarzu Pana. Jakie było moje zdziwienie kiedy w kolejnym smsie wyczytałem, że te pieniądze pochodzą z odszkodowania za znaczny uszczerbek zdrowia w wyniku wypadku. Takiej darowizny to jeszcze nie mieliśmy. Doświadczyłem wtedy wartości słanych do nas złotówek. Można powiedzieć, że na naszej fundacyjnej giełdzie kurs złotego poszybował w górę hen, hen. Po raz kolejny przekonałem się, że zanim wydam fundacyjne pieniądze mam oglądać je z każdej strony. To jest niesamowite, nie tylko sprawiamy, że jest ratowane życie, sprawiamy uśmiech i radość ale to całe piękno jest dzięki pięknej ofierze ciężkiej pracy i wyrzeczeń, czy też podarowania części zadośćuczynienia za otrzymaną krzywdę. Te wszystkie wyjątkowe darowizny czynią Fundację Małych Stópek wyjątkową.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. A tak już pod tekstem, to mam taką piękną potrzebę finansową, a jest nią Dom Małych Stópek dla kobiet w ciąży czy też z małymi dziećmi. Mieszkańcy tego domu będą bardzo szczęśliwi jeżeli ktoś z Was wspomoże ten dom finansowo, aby w nim było ciepło i w lodówce coś do zjedzenia. Szkoda ze takich domów nie mamy więcej, zamieszkały by w nich wszystkie nasze podopieczne. Jak zawsze wysyłających na konto fundacji proszę o sms do mnie na mój tel.608752142 z info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne. Tytuł przelewu DAROWIZNA DOM
PSS. Info z przed kilku godzin, jedna z mieszkanek Domu Małych Stópek rodzi.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA DOM