Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Papiery wartościowe…

…tak nieraz mówiło się o papierze toaletowym. Ci, którym go zabrakło w pewnej sytuacji przekonali się jak jest on jest cenny.

Ja przekonałem się o tym jak jest on wartościowy, gdy ostatnio robiłem zakupy do Domu Małych Stópek. Zaledwie zdołałem wypełnić nim mój samochód, a zapłaciłem za niego ponad tysiąc złotych. No ale…mus, to mus.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. Wszystkich rozumiejących takie zakupy i im podobne, proszę o wsparcie Domu Małych Stópek wpłatą na konto fundacji. Tytuł wpłaty DAROWIZNA DOM, a do mnie na mój tel. 608 752 142 info smsem ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA DOM

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS