Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Leon mam na imię i przyznajcie, że jestem piękny

Myślę, że nikt temu nie zaprzeczy, zresztą wszystkie dzieci są piękne. Ten oto przystojniak urodził się tydzień temu i mieszka w naszym Domu Małych Stópek.

Dobrze byłoby, aby ten dom mógł przyjąć więcej kobiet w ciąży. Tylko dzisiaj skierowano do mnie dwie takie prośby. Dążymy do tego, ale na drodze jak zawsze stoją pieniądze, właściwie ich brak. Dlatego też wszystkich rozumiejących sprawę proszę o pomoc finansową, tak abyśmy mogli się pochwalić nie tylko ciepłą woda i zaopatrzoną lodówką, ale i np. przystosowaniem nowych powierzchni do zamieszkania. Konto fundacji znajdziecie poniżej. Tytuł wpłaty to DAROWIZNA DOM… i wszystko jasne, a do mnie sms na mój tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. Będę musiał policzyć, ile to już tych narodzonych dzieci było z Domu Małych Stópek, a trzeba zauważyć, że dom w pełni funkcjonuje dopiero rok.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA DOM

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS