Close this search box.
Close this search box.

Bieżnia dla osób niepełnosprawnych

Z całą pewnością dla większości z nas taka bieżnia to sprzęt, służący do relaksu po ciężkiej pracy, czy też miłe podsumowanie tygodnia z myślą o zrzuceniu sadełka.

Niestety dla wielu osób z niepełnosprawnościami to nie przyjemność, ale poligon, teren walki o umiejętność poruszania się i funkcjonowania w społeczeństwie. W jednym z ośrodków dla takich osób, taki oto sprzęt kompletnie się zepsuł. Nowy kosztuje 40 tys. zł, używany 8 tys. zł. i właśnie taki chcemy zakupić, więc potrzeba nam 8 tysięcy zł. Wszystkich rozumiejących sprawę, proszę o pomoc finansową poprzez wpłatę na konto fundacji z tytułem przelewu DAROWIZNA SPORT, a do mnie smsem na mój tel. 608 752 142 info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ksiądz Tomasz Kancelarczyk

PS. Tak się złożyło, że dzisiaj rano, niezależnie od tej sprawy, rozmawiałem z mamą chłopca, który nigdy nie korzystał z takiego sprzętu, a dzisiaj jest wielkim klocem (jak to określiła ta kobieta), który musi być przenoszony i wożony.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA SPORT

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS