Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Dzień Matki

To naprawdę wyjątkowe święto. Dziś szczególnie chcemy podkreślić wkład każdej z Was, drogie Mamy, w kształtowanie nowych pokoleń!

Wasz codzienny trud i poświęcenie jest naprawdę nieocenione… Począwszy od momentu poczęcia, poród i połóg, a kończąc na codziennych zmaganiach w opiece nad małym dzieckiem, a później na wychowaniu młodego człowieka…

Wiemy jak wielki trud wiąże się z „najtrudniejszym zawodem na świecie” jakim jest po prostu BYCIE MAMĄ, dlatego tak bardzo zależy nam na Was i Waszych pociechach.

W naszej codziennej pracy mamy kontakt przede wszystkim z mamami. Wiele z nich znajduje się w skomplikowanych, bardzo trudnych sytuacjach. W ciąży, osamotnione, bez wsparcia bliskich. A jednak, dzięki okazanej pomocy, znajdują siłę by realizować macierzyńskie powołanie.

Życzymy wszystkim kobietom – matkom wytrwałości i siły. Nigdy nie wątpcie w Wasze powołanie. Niesiecie życie światu i to jest niesamowite (choć nieraz bardzo wymagające).

Bądźcie piękne i rozwijajcie się w Waszej niepowtarzalnej kobiecości!

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS