Close this search box.
Close this search box.

Wymiana doświadczeń

Wczoraj gościliśmy wyjątkowego działacza pro-life, reprezentującego najstarszą na świecie organizację za życiem SPUC (Society for the Protection of Unborn Children).

Emmet Dooley jest menadżerem do spraw edukacji i głównym mówcą w Towarzystwie Ochrony Dzieci Nienarodzonych. Nasz charyzmatyczny gość już od ponad 10 lat organizuje spotkania dla młodych w całej Wielkiej Brytanii.

Cieszymy się z tak ubogacającego czasu! Możliwość wymiany doświadczeń jest szczególnie istotna w działaniu na szerszą skalę. Co więcej, charakter pracy SPUC okazał się bliski „stópkowym” działaniom.

Mamy nadzieję, że spotkanie zaowocuje dalszą współpracą po to, by budować CYWILIZACJĘ ŻYCIA. Z miłością, współczuciem i troską o każdego człowieka.

P.S Chcesz obejrzeć transmisję?
Link do liva ➡ https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek/videos/6299019596803050

P.S 2 Mieliśmy ogromną przyjemność gościć jeszcze jedną wyjątkową osobę, ale o tym nieco później…

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS