Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Gostyń za życiem

Wczoraj wzięliśmy udział w I Marszu dla Życia i Rodziny w Gostyniu, gdzie razem z uczestnikami daliśmy świadectwo o wartości życia każdego człowieka od poczęcia.

W trakcie wydarzenia szczególnie zwróciliśmy uwagę na fundament jakim jest rodzina, oparta na sakramentalnym małżeństwie. Radosny przemarsz zakończył się rodzinnym piknikiem w ogrodach klasztornych Księży Filipinów na Świętej Górze. Przy naszym stoisku opowiadaliśmy o działaniach fundacji, a także prezentowaliśmy materiały edukacyjne.

Dziękujemy za wspólne świętowanie! Każde życie jest piękne, a rodzina daje ogromną siłę! Warto w nią mądrze i ofiarnie inwestować.

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS