Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Archidiecezjalne Dni Młodych w Wolinie

W trakcie Archidiecezjalne Dni Młodych w Wolinie, młodzi uczestnicy mogli zapoznać się z działaniami naszej fundacji. Pośród koncertów, spektakli teatralnych i warsztatów tematycznych, wręczaliśmy wszystkim zainteresowanym materiały pro-life.

Cieszymy się ze wspólnego czasu i mamy nadzieję, że spotkanie zaowocuje odważnym stanięciem po stronie CYWILIZACJI ŻYCIA.

Pamiętajcie, że przez cały rok działa u nas wolontariat, a Wy REALNIE możecie włączyć się w pomoc potrzebującym! Zapraszamy do kontaktu – poinformujemy i podpowiemy jak i kiedy można zrobić coś DLA ŻYCIA.

• wolontariat@fundacjamalychstopek.pl

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS