Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Nie tak ważne, a jednak

Może wilgotne chusteczki nie są tak ważne jak inne artykuły potrzebne dzieciom. W końcu można powiedzieć, że nasze babcie dały radę bez takich luksusów, ale to tak jakby ktoś mi wypominał samochód, bo Pan Jezus na osiołku jeździł.

Z perspektywy mamy z małym dzieckiem, a tym bardziej takiej jak nasze fundacyjne podopieczne, które są naprawdę samotne, bo nie tylko bez ojca dziecka, ale i bez wsparcia rodziny, te chusteczki to wielkie ułatwienie ich opieki nad dzieckiem. Dlatego wobec naszych magazynowych braków, bardzo proszę o wsparcie w tej sprawie poprzez przysłanie tych artykułów, a zdarza się, że u niektórych zalega kilkadziesiąt opakowań. Ewentualnie proszę o wsparcie finansowe tak, abyśmy mogli zakupić chusteczki w ilościach i cenach hurtowych. Jedna trójpaczka w tej najtańszej opcji to 8 zł. Jak zawsze proszę o sms do mnie na mój tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk ten od Małych Stópek

PS. Zastanawiam się nad tytułem przelewu. DAROWIZNA CHUST ewentualnie tylko DAROWIZNA. Jak będzie do mnie sms, to będzie wiadomo na co.

PSS. Wybaczcie, że koszula tak zakurzona, ale tak jest jak w czarnym w magazynie się robi.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA CHUST

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS

👣