Close this search box.
Close this search box.

Świadomość = działanie

Im więcej wiemy na temat wartości życia człowieka, tym większa rodzi się w nas wrażliwość. A to zaś, pobudza do aktywnego działania na rzecz Życia.

Bez wątpienia chętniej i częściej angażujemy się w konkretną pomoc materialną, gdy mamy świadomość celu i sensu naszych działań. Nie byłoby tego wszystkiego bez odpowiedniej EDUKACJI.

Dlatego, jeżeli…

• chcielibyście zasięgnąć wiedzy jak zorganizować spotkanie pro-life
  • pragniecie wykorzystać różne pomoce naukowe, graficzne i video
  • jesteście ciekawi zarówno argumentów naukowych jak i poruszających, osobistych świadectw
  • chcielibyście zaprosić naszego prelegenta na spotkanie z młodzieżą…

…napiszcie na 📧 edukacja@fundacjamalychstopek.pl

Skontaktujemy się z Wami osobiście. Podpowiemy, doradzimy i pomożemy w zorganizowaniu spotkania!

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS