Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Prace pod kolejny plac zabaw dla dzieci

Gdy ja walczyłem z budową gniazda na wzór bocianiego, sześciu Wojowników Maryi wraz z panem Mirkiem (to lokalna złota rączka), wyrównywali teren pod kolejny plac zabaw dla dzieci.

Zdjęcie ,,panorama” przedstawia patrząc od lewej tył Domu Małych Stópek, eklektyczne zabudowania naszego sąsiada, pracujących wojowników i dalszą część parku.

Ks. Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

PS. Mam nadzieję, że to nie ostatni raz, kiedy Wojownicy Maryi przychodzą nam z odsieczą.

PSS. A tak poza tym, jestem ciekaw, czy ktoś na zdjęciu panoramy znajdzie naszego przydomowego kota?

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS