Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Porównanie

Postanowiliśmy zrobić porównanie jak wyglądało mieszkanie naszej beneficjentki przed oraz po tym, jak wkroczyła tam nasza „stópkowa” ekipa remontowa.

Co tu dużo ukrywać, cieszymy się, że wszystko poszło zgodnie z planem. Mama wraz ze swoimi maluchami mogła wrócić do domu, do którego chce się wracać. Oczywiście nic z tego nie byłoby możliwe gdyby nie wsparcie naszych fundacyjnych darczyńców.

Dlatego… W imieniu mamy, jej dzieci i swoim własnym dziękujemy wam z całego serca za wasze regularne wsparcie naszych działań. Obalamy mity, jakoby prolife to tylko pomoc do momentu narodzin dziecka.

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS