Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Piątkowe podsumowanie

W naszej Fundacji już powoli czuć atmosferę przygotowań do akcji „Paczuszka dla maluszka”. Spływają wiadomości i dzwonią telefony. Zainteresowanie naszą świąteczną zbiórką rośnie, co nas ogromnie cieszy!

Jednak nasze działania to nie tylko „Paczuszka”. Nie pomagamy wyłącznie od święta, a przez cały rok. Zobaczcie co się zadziało u nas w ostatnich tygodniach.

• Zainteresowanie naszymi prelekcjami pro-life nie maleje, co bardzo nas cieszy. W ubiegłym tygodniu Wiktor odwiedził Paulińska14 – Katolicki Zespół Szkolno-Przedszkolny we Wrocławiu. Został przyjęty z ogromnym entuzjazmem, a dzieci nie spuszczały zaciekawionego wzroku z naszych „jasiowych” gadżetów 🤭

• Edukacja pro-life cały czas jest realizowana w ramach projektu „Życie jest piękne”. Bardzo się cieszymy, że w Szkoła Podstawowa w Łodzi im. św. Ignacego Loyoli, uczniowie niemalże każdego dnia doświadczają wartości życia człowieka…bazując na fundacyjnych materiałach ☺️

W sprawach edukacji pro-life zapraszamy do kontaktu:

📧 edukacja@fundacjamalychstopek.pl

• Dzięki hojności „stópkowych” darczyńców udało się uzbierać fundusze na aż 20 pralek. To dużo i mało, biorąc pod uwagę z jak ogromną skalą biedy jako Fundacja stykamy się na co dzień. Dlatego ośmielimy się prosić was o dalsze wsparcie, abyśmy mogli zakupić kolejny sprzęt.

• Pamiętacie naszą akcję „TAK nieWIELE”? To już 3 edycja inicjatywy, w której chcemy podarować mieszkańcom placówek pomocowych indywidualny prezent pod choinkę.
    Z akcją ruszamy 3 grudnia, ale JUŻ TERAZ zachęcamy opiekunów placówek do rejestracji swoich podopiecznych.

• Wspomóż Dom Małych Stópek i zgarnij bluzę.

• Kolejne małe stópki przywędrowały pod skrzydła Fundacji Małych Stópek. Dziękujemy, że pomagacie nam pomagać.
  • Przygotowania do „Paczuszki dla maluszka” są już coraz bardziej widoczne. Liczba koordynatorów i placówek pomocowych, którym już niedługo pomożemy rośnie z każdym dniem.

Szczegóły akcji znajdziecie na :

www.paczuszkadlamaluszka.pl

lub dzwoniąc pod numer: 513 847 890

Chciałbyś dołączyć do grona osób, wspierających naszą działalność, służymy informacją od poniedziałku do piątku, od 10:00 do 16:00.

☎ 791 138 902

📧kontakt@fundacjamalychstopek.pl

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA PRALKA

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS