Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Licytacji czas start!

www.miamaria.pl zaprasza do licytacji na rzecz Fundacji Małych Stópek.

Do wylicytowania zostanie przekazany naszyjnik z medalionem z wizerunkiem Matki Bożej, niosącej Ducha Świętego (Pneumatofora). Na zdjęciu widoczne są jego obie strony. Naszyjnik jest wykonany z pozłacanego srebra i masy perłowej. Medalion ma wymiary 20mm x 25mm x 5mm + uszko około 15 x 7mm, a łańcuszek jest długości 50 cm.

Link do licytacji https://www.facebook.com/photo?fbid=646048794366081&set=a.490688833235412

Zasady:

1. Licytacja zaczyna się od 1 zł.

2. Licytacja zakończy się 6 listopada o godzinie 21.00.

3. Osoba wygrywająca powinny dokonać wpłaty na: Fundacja Małych Stópek (przelewy krajowe, nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120) i przysłać nam dowód wpłaty wraz z adresem do wysyłki.

4. Koszty dostawy pokrywa www.miamaria.pl

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS