Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Czego chcą kobiety?

No, jak czego chcą kobiety? Dobrze się ubrać.

Za każdym razem, kiedy widzę z jaką radością panie z domu samotnej matki przeglądają otrzymane paczki, to wiem, że są w swoim żywiole. Wybierają rzeczy dla siebie i dla swojego dziecka, na teraz i na potem.

Drogie panie proszę Was o to, co w Waszych szafach zalega i już nie pasuje na Was, bo…schudłyście lub jakoś odwrotnie. Spakujcie Wasze piękne ubrania i poślijcie do Domu Małych Stópek, a zapewniam, że będzie dużo, dużo radości, a Wasze ulubione ciuszki odżyją. Jeżeli macie także ubranka dla dzieci, to proszę dołączcie je do paczki. Na pewno spytacie się o rozmiar. Mam takie namiary, ale ich rozstrzał jest tak wielki, że niezależnie co prześlecie, to na pewno na którąś z pań będzie dobre. Jeżeli coś nie zostanie wybrane w tym domu, to będzie dla innego domu i tak prawie wszystko sprawi radość kobietom i ich dzieciom.

Adres do wysyłki paczek to…

Dom Małych Stópek
Syrkowice 2
78-230 Karlino

ewentualnie potrzebny telefon, to mój 608 752 142 .

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

P.S. Są zapytania czy buty też, oczywiście że tak.

P.S.S. Środki czystości i do prania, oczywiście że też.

P.S.S.S. Pluszakami nie pogardzimy, będę rozdane przez świętego Mikołaja 6 grudnia.

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS