Close this search box.
Close this search box.

Wspieramy rodziny zastępcze

Niestety bardzo dużo maleńkich dzieci jest w szpitalach i będzie tam nie z powodu choroby, ale dlatego, że nie ma dla nich rodzin zastępczych.

Dlatego każda taka rodzina jest na wagę złota i winniśmy im jak najbardziej pomagać. Mam kilka takich na oku, widzę jakie mają potrzeby i wiem, jak możemy im zaradzić, dzięki czemu kolejne i kolejne dzieciątko będzie przytulone.

Dzisiaj pani Aleksandra nieśmiało poprosiła mnie o jakąkolwiek pomoc w zakupie takiego wózka. Ja mam nadzieję, że my po prostu kupimy ten wózek. Jak widać ten wózek ma być przeznaczony dla małych dzieci, a od tej pani dowiedziałem się, że mają to być chore dzieci. Kto może niech pomoże wysyłając pieniądze na konto fundacji z tytułem DAROWIZNA WÓZEK, a do mnie sms na mój tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

W niedzielę jestem umówiony na wizytę w kolejnym rodzinnym domu dziecka. Tam też potrzebują pomocy.

ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA WÓZEK

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS