Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Ruszyła 11 edycja „Paczuszki dla maluszka”

Szukajcie „paczuszkowych” choinek na www.paczuszkadlamaluszka.pl i bierzcie udział w akcji!

Niech dzieje się dobro!

Od dziś możesz wziąć udział w akcji „Paczuszka dla maluszka” i zrobić coś dobrego dla tych najbardziej potrzebujących.

Wejdź na https://www.paczuszkadlamaluszka.pl i znajdź „paczuszkową choinkę”, pod którą będziesz mógł zostawić przygotowaną przez siebie paczuszkę. Koordynator lokalnej zbiórki przekaże ją później w twoim imieniu wybranej placówce pomocowej.

Nie możesz się zdecydować co przekazać w paczuszce?
Nie masz czasu, aby ją przygotować albo wolisz, żebyśmy to my jako organizatorzy akcji zrobili to w Twoim imieniu?

Przekaż na ten cel darowiznę, wpisując w tytule przelewu „DAROWIZNA PACZUSZKA”

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA PACZUSZKA

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

Zależy Ci, aby informacja o akcji dotarła do wielu?
W każdej chwili możesz zostać koordynatorem online i udostępniać zarówno materiały promocyjne, dostępne na naszej stronie https://www.paczuszkadlamaluszka.pl w zakładce POBIERZ jak i nasze posty w social mediach:

Akcja trwa od 3 grudnia do 6 stycznia!

„Paczuszka dla maluszka” – dobrze jest pomagać!

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS