Close this search box.
Close this search box.

To nawet nie jest remont…

Kolejna sprawa warta zainteresowania. Kobieta z czwórką dzieci po dramacie samobójstwa męża. Tak wielu współczuło, ale do wsparcia nie ma nikogo…

Po tej tragedii, to co posiadała zostało zlicytowane. Wynajęła to, co widzicie. Na całe szczęście za małe pieniądze, ale trzeba to mieszkanie wymalować, wypełnić meblami, zakupić lodówkę i pralkę oraz jak na razie tonę węgla (piece). Jedno nieszczęście wystarczy, nie potrzeba kolejnego, a w takich sytuacjach zawsze mam na uwadze, że może być jeszcze gorzej. Nigdy bym sobie tego nie darował.

Mam nadzieję, że dobro od nas to powstrzyma, a nawet zmieni ich los. Przytulne, bezpieczne mieszkanie odgrywa kluczową role, aby było gdzie się schronić, aby być razem w gronie rodziny. Sądzę że 10 tys. złotych wystarczy, aby tak się stało. W większości meble mamy. Zapłacimy tylko za transport. Co nieco kupimy. Kto może niech pomoże wysyłając pieniądze na konto fundacji z tytułem DAROWIZNA LOKUM, a do mnie na mój nr tel. 608 752 142 sms z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek

PS. Proszę nie proponujcie Waszych lodówek czy pralek. Koszt transportu i montażu to prawie tyle, co cena zakupu nowej z transportem i montażem.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA LOKUM

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS