Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

A może?

Jestem szczególnie poruszony patrząc na to zdjęcie, na którym widzę ukraińskich młodych mężczyzn, a obok nich to, co jeszcze kilka dni temu miałem w swoim samochodzie, czyli śpiwory karimaty i termosy. Piecyki gazowe i gaz zostały kupione za pieniądze, które włożyłem do termosu.

A może weźmiemy pod naszą opiekę tych sześciu młodzieńców, którzy są na froncie? Pomóżmy im przeżyć. Rzucam hasło, aby wpłacać pieniądze na konto fundacji pod hasłem DAROWIZNA UKRAINA, a za te fundusze będą do nich docierały potrzebne im materiały…oczywiście nie wybuchowe. Będę o tym Was informował.

Kto takiej wpłaty dokona, niech do mnie na mój tel. 608 752 142 wyśle smsem info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk

PS. Marzy mi się, aby po wojnie zaprosić ich do siebie. Wiem, że zaproszenie od nich na pewno będzie, ale znając ich gościnność obawiam się, czy to jest na moje siły.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA UKRAINA

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS