Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Jest tak jak mówiłem

1000 paczek ze słodyczami i nie tylko, bo i zabawki, mleko i kaszki są już w drodze na Ukrainę, a dokładnie do Charkowa.

Wybaczcie, że nie ja odprawiam towar, ale jestem daleko poza bazą.

Jak widać Wiktor poradził sobie z tym równie dobrze jak ja.

Tyle zbierania kasy, a tu tylko takie myk i towar pojechał. Za to ile będzie radości tam na miejscu, to już inna bajka. Jak tylko dostaniemy fotki od sióstr, to jak najszybciej się tym pochwalimy dla Waszej radości, bo przecież to tylko dzięki Wam stało się możliwe.

ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS