Close this search box.
Close this search box.

Lubię takie prezenty

Dzisiaj odwiedziłem nasz Dom Małych Stópek, a właściwie to byłem tam już wczoraj wieczorem. Poranne, podwójne espresso i taki widok przez okno w kuchni, to jest to.

Nie tylko piękny park i plac zabaw, ale też ten ptaszek (?) korzystający z naszego karmika, to coś było piękną zapowiedzią dnia. Na dodatek zauważyłem na parapecie figurkę anioła, nowy prezent od jednego z naszych darczyńców. A ja lubię takie prezenty, które upiększają ten dom. Jakby co, to pamiętajcie o tym.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

PS. Wszelkie takie ludowe świątki, można słać na nasz adres, za co z góry bardzo, bardzo dziękuję.

Dom Małych Stópek
Syrkowice 2
78-230 Karlino

PSS. Tym, którzy zechcieliby wspomóc finansowo ten dom, a działa on tylko i wyłącznie dzięki darczyńcom, podaje namiary na konto fundacji. Mile jest też widziany sms do mnie na mój tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA DOM

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS