Close this search box.
Close this search box.

Owoce transportu do Charkowa

1000 prezentów, a tylko 80 zdjęć…bo więcej nie mogę wrzucić w jednym poście.

Siostra zakonna przesłała mi ich z 300. Jak tak je oglądam, to widzę, że warto było organizować ten transport do Charkowa. Najpierw zbiórka zabawek, w większości nowych, potem usilne prośby w Waszym kierunku, aby zebrać fundusze na zakup słodyczy i mleka dla dzieci.

Proszę obejrzyjcie te zdjęcia i wejrzyjcie w rozradowane serca tych dzieci. Pamiętajcie przy tym, że tam cały czas tam spadają bomby, a jak podają media, ostatnio było ich bardzo dużo…

ksiądz Tomasz Kancelarczyk

PS. A, że to nie jest nasz ostatni transport do sióstr orionistek w Charkowie, to proszę Was o kolejne wpłaty na ten cel. Jak uzbieramy pieniądze, to wyślemy do Charkowa odzież dla dzieci i ich mam oraz żywność.

Podaję namiary na konto fundacji. Wpisujcie tytuł przelewu DAROWIZNA ŻYCIE, a do mnie na mój tel. 608 752 142 info smsem ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA DZIECI

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS