Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Umeblowanie naszego Rodzinnego Domu Dziecka

Wiem, wiem…są to zdjęcia pustych pomieszczeń, ale mam nadzieję, że…

wkrótce będą to umeblowane pokoje naszego Rodzinnego Domu Dziecka – https://www.facebook.com/photo?fbid=417225903962203&set=a.291273436557451

W dalszym ciągu proszę o pomoc finansową w umeblowaniu domu. Skoro już udało nam się pozyskać ten dom do takiej sprawy, to umeblowanie powinno być pikusiem. Proszę o wpłaty na konto fundacji z tytułem DAROWIZNA RDD, a do mnie proszę o sms na tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA RDD

Przelewy z zagranicy
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online
Przekaż Datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS