Close this search box.
420871332_424587393226054_710005884422101463_n
Picture of Fundacja Małych Stópek

No i miodzio

Przyjechałem dzisiaj do naszego Domu Małych Stópek, żeby ulać trochę syrkowickiego miodu dla darczyńców Fundacji Małych Stópek – miodu z aronią. Oczywiście nie dla wszystkich, ale dla tych, których w najbliższym czasie spotkam tak osobiście. Może kiedyś uda się to zrobić na większą skalę.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

P.S. Nie myślcie, że robiłem to sam. Pomagały mi mieszkanki tego domu ale one w odróżnieniu do mnie nie chcą się upubliczniać swojego wizerunku. Ja muszę, i robię to z przyjemnością, chwaląc się, tym co dzięki darczyńcom fundacji udaje się robić.

Jak zawsze, korzystając z okazji, proszę Was o wsparcie dla tego domu. Dla mnie w okresie zimowym największym zmartwieniem są koszty ogrzewania. W przyszłości trzeba będzie ocieplić budynek, ale to też koszty, no i robi się błędne koło.

Kto może niech pomoże, wysyłając pieniądze na koto fundacji i wpisując w tytule DAROWIZNA DOM, a do mnie na mój tel. 608752142 smsem info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe