Close this search box.
Close this search box.

Życie jest piękne

Uwrażliwianie na wartość życia w Szkoła Podstawowa w Łodzi im. św. Ignacego Loyoli❗👏💪👍

To dla nas wielka radość, gdy widzimy zdjęcia, czytamy opisy lub słyszymy bezpośrednio o działaniach edukacyjnych, które realizujecie wobec najmłodszych 🥰

Dzięki współpracy z Mocni w Duchu dzieci wiedzą już, że w 11 tygodniu nienarodzony maluch osiąga wielkość podobną do kiwi i waży ok. 40 g. Nos i usta są całkowicie uformowane i już teraz można rozpoznać płeć dziecka.

Mało tego! Uczniowie, dzięki aplikacji Adoptuj Życie będą obserwować jak zmienia się mały bohater, przeczytają co do nich mówi i posłuchają bicia jego ❤️. Otoczą również modlitwą zarówno dzieciątko jak i Jego mamę…😊

Więcej o projekcie „Życie jest piękne” znajdziecie tu 👇👇👇