Close this search box.
Close this search box.

Drugi dom

Nasz drugi Dom Samotnej Matki

Najpierw wyładunek dzisiejszych zakupów, papier, płyny, mleko. wydatek 1000 złotych, a potem załadunek tego co zostało z rzeczy, które zostały nadesłane do tego domu dla tam mieszkających kobiet i ich dzieci.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

P.S. A gdyby ktoś z Was chciał wspomóc ten dom, który jak wszystko u nas utrzymuje się tylko i wyłącznie z darowizn, to proszę z korzystania z namiarów na nasze konto. Jak zawsze proszę aby wysyłając pieniądze także wysłać sms na mój tel.608752142 z info ile poszło, co oczywiście jest wskazane ale niekonieczne.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe: