Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Ostre cięcie

Dziękuję …

…darczyńcom, którzy rozumieją, że zanim kupimy drewno, to niepocięta pozostałość z jesieni, to potrzebna jest dobra piła spalinowa. Ale dalej zbieramy na te 30 kubików buczyny, które już czekają na przywózkę.

Ten dom cały rok potrzebuje opału, jak nie do ogrzania wody, to pomieszczeń. Wybraliśmy piec na drewno, na gaz drzewny, bo nie licząc włożonej pracy jest to ogrzewanie trzykrotnie tańsze od np. gazu. Dlatego, kto może niech pomoże. Teraz chcemy zakupić 30 metrów drewna, a potem następny taki transport.

ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

P.S. Jak zawsze wspaniałych darczyńców proszę po wpłacie na konto fundacji o sms z info na mój tel. 608752142 ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

P.S.S. Jak widzicie sprawa dotyczy naszego drugiego Domu Samotnej Matki w Poczerninie.

P.S.S.S. W tle widać nasz samochód transportowy, Volkswagen T4, który niedawno został dla tego domu zakupiony.

ul. Świętego Ducha 9

Przelewy krajowe: