Close this search box.
Close this search box.

Mamy Dom

Nasz drugi dom samotnej matki ma już nową nazwę… MAMY DOM. Jeszcze nowy szyld nie zamienił poprzedniego, ale już działamy.
Na zdjęciu, ja prezes fundacji, sporadycznie odwiedzający to miejsce i kierowniczka domu pani Kamila oraz Kamil odpowiedzialny za transport i wszystkie inne manualne prace w tym domu.

Na ich wynagrodzenia, artykuły spożywcze, ogrzewanie, prąd itd. potrzebujemy pieniędzy, dlatego proszę Was o taką pomoc. Po wpłacie pieniędzy na konto fundacji z tytułem DAROWIZNA DOM 2 proszę o sms na mój tel. 608752142 z info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

P.S. To tylko tak się wydaje, ale nowy i stary szyld są tych samych rozmiarów.
P.S.S. Jeżeli ktoś będzie miał życzenie przesłać ubranka dla dzieci czy tez kobiet (wszystkie rozmiary potrzebne), to podaję adres.
Mamy Dom Poczernin 17
73 110 Stargard
albo paczkomat inpostu ul. Podleśna 14 73-110 Stargard

ul. Świętego Ducha 9