Close this search box.
Close this search box.

Małe stópki naszego Gabrysia

Można powiedzieć, że ta sprawa jest właśnie wyjątkowo dla nas, dla Fundacji Małych Stópek, bo w końcu chodzi o małe stópki Gabrysia. Pamiętacie tego chłopca z rozszczepem kręgosłupa z naszych zbiórek? Zbieraliśmy na wózek, pionizator, remont łazienki, a potem na specjalistyczny wózek dla niego. Teraz chcę Was namówić na dołożenie się do operacji jego małych nóżek.

Ktoś powie: „A dlaczego trzeba płacić?”. Nie trzeba, ale wtedy na operację na NFZ Gabryś poczeka kilka lat. Kochająca mama chłopca nie wyobraża sobie, aby stracić te lata rehabilitacji synka, dlatego gdzie tylko może poszukuje pomocy.

Brakuje jedynie 15 tysięcy zł. Mam nadzieję, że pomożemy naszemu Gabrysiowi. Tyle już pomogliśmy, to on chyba trochę taki… nasz.

Kto może niech pomoże, wysyłając pieniądze na konto fundacji z tytułem przelewu DAROWIZNA MAŁE STÓPKI, a do mnie sms z info ile poszło, co jest niekonieczne ale wskazane.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

Zdjęcie autentycznie przedstawia stópki Gabrysia

ul. Świętego Ducha 9
przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120