Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Ludzie ludzie ksiądz jedzie…

Ludzie ludzie ksiądz jedzie, środki do prania i pieluchy wiezie.
Zaczęło się od wypadku ale dalej już poszło gładko, gdy znaleźli się pomocnicy do wyładunku.

Dom Samotnej Matki wszystkim darczyńcom dziękuje.
Wybaczcie, ale nie mogę pokazać uśmiechniętych twarzy kobiet i zasmarkanych buziek dzieci, ale możecie mi wierzyć na słowo, że daliście dużo radości.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

P.S. Jeżeli ktoś z Was wspomoże konto fundacji datkiem na rzecz tego domu to niech też wyśle sms na mój tel. 608752142 z info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe:
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA DOM

przelewy z zagranicy:
SWIFT (BIC): PPABPLPK

IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online:
Przekaż datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram
Dołącz do grona obrońców życia człowieka: https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek