Close this search box.
Close this search box.

Czy wiesz już na co przekażesz swoje 1,5%?

Trwamy w okresie rozliczeniowym, w związku z tym, przypominamy jak co roku, że swoje 1,5% możesz przekazać… dla życia.

Wystarczy, że w zeznaniu podatkowym wpiszesz nr KRS 0000048068, który należy do Stowarzyszenia Rodzin Katolickich, a w rubryce „cel szczegółowy” dodasz: „Małe Stópki„.

Dzięki temu staniesz się 100-procentowym ofiarodawcą jednorazowych pieluch, artykułów chemii kosmetycznej oraz artykułów pielęgnacyjnych i nie tylko. Trafią one do dzieci, których życie przed narodzeniem było zagrożone.

W 2023 roku za przekazany nam 1% z 2022 roku, w kwocie ponad 400 000 zł, Stowarzyszenie Rodzin Katolickich zakupiło żywność, chemię kosmetyczną, oraz sprzęty dla najmniejszych podopiecznych, które w całości zostały rozdysponowane.

Razem, możemy naprawdę wiele!

🔵 Rozlicz się Teraz w kilka minut Online Darmowym Programem PIT
👉https://bit.ly/3SX8459