Close this search box.
Close this search box.

Jest chemia, jest radość

Nasza paleta chemii gospodarczej dotarła do DPSu z osobami starszymi. Na zdjęciu siostra dyrektor pełna radosnej wdzięczności, ale niestety, a może stety objawiły się inne takie miejsca głośno prosząc, że oni też potrzebują takiego wsparcia. Wiem, że nie naprawimy całego świata, ale może jeszcze jedno takie miejsce otrzyma od nas pomoc.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

P.S. Przypomina mi się film ,,Przełęcz ocalonych”, w którym główny bohater sanitariusz po każdym uratowanym rannym żołnierzu modliła się do Boga: „…jeszcze jeden”, no i ratował następnego.

P.S.S. Kto może niech pomoże w zakupie jednej palety chemii gospodarczej dla tego domu. Konto fundacji poniżej, tytuł przelewu DAROWIZNA CHEMIA, a do mnie na mój tel. 608 752 142 info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

P.S.S.S. Jedna paleta będzie nas kosztowała około 4 tysiące zł.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe:
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
Tytuł przelewu: DAROWIZNA CHEMIA

przelewy z zagranicy:
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online:
Przekaż datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

Dołącz do grona obrońców życia człowieka https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek