Close this search box.
Close this search box.

Dopóki nie staniecie się jak dzieci…

Jakiś głód dzieciństwa sprowokował mnie do powrotu w świat bajek, które poznałem jako dziecko. Mam takie postanowienie aby raz na dwa tygodnie czytać jedną – dla siebie, a przede wszystkim dla dzieci z naszych domów samotnej matki. Już zaopatrzyłem się w trzy egzemplarze bajek. Mam nadzieję, że jakieś ciekawe bajki podeślecie i Wy. Zależy mi na takich, które mają piękne ilustracje, gdyż chcę je skopiować i umieścić na ścianach domu, tak aby dzieci przyglądały się obrazowi z bajki, która była im czytana.

👣Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

P.S. Podaję namiary do wysyłki. Może uda nam się stworzyć małą bajkową biblioteczkę.

Fundacja Małych Stopek
ul. Św. Ducha 9
Szczecin

Paczkomat
SZC53M Szczecin,
Dworcowa 16
e-mail: dlazycia@gmail.com

P.S.S. A że mamy ciągłe braki finansowe w utrzymaniu naszych dwóch domów samotnej matki i pragnienie otworzenia kolejnych, proszę Was o wsparcie finansowe poprzez przelew na konto fundacji z tytułem DAROWIZNA DOM i sms do mnie na mój tel. 608752142 z info ile poszło co jest wskazane ale niekonieczne.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA DOM