Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

My dalej jesteśmy w drodze

Choć marsz już dotarł, my dalej jesteśmy w drodze 💪🛡️

Dalej pomagamy i dzięki zaufaniu Darczyńców udaje nam się zdziałać jeszcze więcej.

Bo liczy się konkretna pomoc, której należy udzielić kobiecie w sytuacji kryzysowej. Liczy się obecność i wsparcie nie tylko w okresie ciąży, ale również po przyjściu dziecka na świat.

Pieluchy, artykuły kosmetyczne, leki, czasem rehabilitacja – to wszystko kosztuje, a my od ponad dekady każdego dnia prowadzimy rozmowy z kobietami, które potrzebują wsparcia i robimy wszystko, aby ratować życie, które noszą pod sercem 💕

Robimy wszystko, aby wybrały ŻYCIE 👣

Dołącz do nas:
☎791 138 902
📧kontakt@fundacjamalychstopek.pl

Fundacja Małych Stópek 💙
przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
przelewy zagraniczne: