Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

My też chcemy!

„My też chcemy”

– usłyszałem od dzieci w Domu Małych Stópek, gdy zapowiedziałem malowanie klatki dla królików i wiklinowe klomby na kwiatki, no i dałem się wkręcić. Pomyślałem sobie, że będzie to ciekawe zajęcie dla dzieciaków, takie trochę z mojego dzieciństwa.

Dzieci bardzo przyłożyły się do pracy i pomalowały wszystko tak jak trzeba i nawet trochę więcej, bo ręce, nogi, nawet i twarz. Wystarczyła chwila mojej nieuwagi. Z tej racji, że była to farba olejna, to mycie było dość uciążliwe. Myślę, że dzieciaki ten dzień zapamiętają na całe życie. One miały frajdę, a ja kupę roboty, bo w ostateczności i tak musiałem wszystko wykończyć sam.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

P.S. Jak zawsze wykorzystuje okazję aby poprosić Was o wsparcie Domu Małych Stópek. Pamiętajcie, że nie korzystamy z żadnych dotacji od państwa …tylko My.

Po wysłaniu pieniędzy na konto fundacji jak zawsze mile widziany sms do mnie na mój tel. 608752142 z info ile poszło, mile widziany ale niekonieczny.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe:

nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA DOM

przelewy z zagranicy:

SWIFT (BIC): PPABPLPK

IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online:

Przekaż datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

Dołącz do grona obrońców życia człowieka: https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek