Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Zrób z nami wyprawkę!

Drodzy Obrońcy Życia🛡️ Jak dobrze wiecie, pomagamy nie tylko dzieciom, ale również mamom. Szykujemy zatem wyprawki nie tylko dla dzieci, ale również dla mam. Co za tym idzie❓ Potrzebujemy przyszykować dla naszych mam wyprawki do szpitala, a doskwierają nam trochę braki w magazynie 😵‍💫🤱👩‍🍼

Lista potrzebnych rzeczy, których nam brakuje:

🔹 podkłady poporodowe,

🔹majtki poporodowe,

🔹 podpaski duże i małe,

🔹 wkładki laktacyjne,

🔹 koszule do karmienia (nowe),

🔹 podkłady dla dzieci.

Artykuły możesz przygotować i przesłać na nasz adres:

ul. Świętego Ducha 9

lub przesłać darowiznę na ich zakup:

przelewy krajowe:

nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

lub przekaż darowiznę:

Tytuł przelewu: DAROWIZNA POMOC

przelewy z zagranicy:

SWIFT (BIC): PPABPLPK

IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

BLIK, PayPal, wpłata Online:

Przekaż datek https://fundacjamalychstopek.pl/wspieram

„…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia…”

Zespół FMS

👣