Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Rodzinny Dom Dziecka umeblowany!

Już od jakiegoś czasu działamy z fundacyjnym rodzinnym domem dziecka. Jest to nasz kolejny projekt pomocowy i ruszył tylko dzięki WAM!

Nie dość, że to właśnie wśród „stópkowych” darczyńców znaleźliśmy rodziców zastępczych, to jeszcze na dodatek dzięki darczyńcom i ich wkładowi możemy to miejsce przystosować dla dzieci.

Nie wiem czy pamiętacie, jak kilka miesięcy temu pokazując zdjęcia pustych pomieszczeń prosiłem Was o wsparcie w zakupie mebli do Rodzinnego Domu Dziecka. Część mebli została zakupiona, część pochodzi z odzysku i teraz możemy się pochwalić domem gdzie generalnie mebli nie brakuje.

Wszystkim darczyńcom dziękuję i oczywiście proszę o kolejnych abyśmy mogli rozbudować plac zabaw, a być może także i powierzchnię mieszkalną.

ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe
nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA RDD