Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Tych spraw nie będzie mniej…

Kolejna sprawa do załatwienia i nie łudźcie się, że będzie ich mniej.

Nie będę opisywał szczegółów, ale powiem tylko tyle, że udało mi się odwieść kobietę w ciąży od pozostawienia dziecka w szpitalu.

Zero patologii, dobra mama dwójki dzieci, ale pozostawiona sama sobie i dlatego nie widzi szans na poradzenie sobie z trzecim dzieckiem. Czy to jest powód, aby zostawić dziecko i przez całe życie ze smutkiem wspominać głos jego płaczu tuż po urodzeniu?

Trochę tak na wiarę w ofiarność darczyńców obiecałem jej, że przez długi czas nie będzie sama i nie myślę tu o tych drobnostkach potrzebnych dla dziecka przez kilka lat, ale trochę o czymś więcej tj. wyposażenie kuchni czy łazienki.

Krew się we mnie burzy kiedy po raz kolejny wypełniamy obowiązki ojców tych dzieci. Możemy powiedzieć, że to nie nasza sprawa , tak ale wtedy będzie aborcja, płacz, smutek. Wiem, że może być inaczej.

Dlatego proszę Was o pomoc i w tej sprawie tak, abym kolejnej mamie mógł powiedzieć – pomogę tobie.

Konto fundacji jest poniżej. Hasło przelewu DAROWIZNA MAMA. Dobrze będzie jeżeli darczyńca wyśle też do mnie sms na mój tel. 608752142 z info ile poszło, co jest wskazane ale niekonieczne.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe

nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA MAMA