Close this search box.
Close this search box.
Picture of Fundacja Małych Stópek

Nie jesteś sama

Chociaż poród już niedługo, to ja jestem spokojny. No oczywiście, że jestem spokojny, bo to nie moje dziecko, chociaż mam jakiś dług, zobowiązanie wobec tej kobiety. Oczywiście jest to zobowiązanie na zasadzie danego słowa: „…nie jesteś sama, ja tobie pomogę.”.

Zawsze mówię to, mając świadomość, że ja nie jestem sam, bo mam za sobą wspaniałych darczyńców Fundacji Małych Stópek.

Wiem, że i teraz się nie zawiodę. Proszę ślijcie mniejsze, czy większe pieniądze na konto fundacji, wpisując DAROWIZNA CIĄŻA, a do mnie sms z na tel. 608 752 142 z info ile poszło, co oczywiście jest wskazane, ale niekonieczne.

Mam nadzieję, że będzie tyle na koncie, że wystarczy nie tylko na pomoc po urodzeniu dziecka dla tej kobiety na zdjęciu ale też i dla wielu innych, które są pod naszą fundacyjną opieka.

Ksiądz Tomasz Kancelarczyk, ten od małych stópek.

ul. Świętego Ducha 9

przelewy krajowe

nr konta: 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

Tytuł przelewu: DAROWIZNA CIĄŻA